+45 20 24 14 37 | mailto:vibeke@noakud.dk

THIS IS AMAZING AND AWESOME!

BLOG

Vibeke Bergfors

BY IN

Vibeke er uddannet Sygeplejerske i 1982 fra Rigshospitalet. Vibeke har primært arbejdet med medicinske sygdomme og undervist i disse, samt videreuddannet sig i farmakologi. Vibeke har derfor stor indsigt i de medicinske sygdomme og den medicinske behandlings virkninger og bivirkninger. Dette er en god baggrund for at kunne relatere de kinesiske diagnoser til vestlige diagnoser.

Vibeke er uddannet akupunktør i 2002, og har undervist på akupunkturskoler siden 2005.

Vibeke har siden 2002 sørget for at videreuddanne sig og følge med i den nye udvikling indenfor akupunkturens verden. Vibeke deltager i kongresser i såvel Danmark som Tyskland.

Vibeke har gennem årene fokuseret en del på gynækologiske lidelser, gravide og fertilitetsbehandling, og har et godt samarbejde med flere fertilitetsklinikker og hospitalsafdelinger indenfor dette.

Vibeke har desuden taget videreuddannelse indenfor øreakupunktur og er bl.a. uddannet af Rafael Nogier, den franske læge, der introducerede auricoloterapien.

Vibeke er meget interesseret i behandlingen af cancerpatienter i kemo- eller strålebehandling, og arbejder i øjeblikket på et forskningsprojekt, sammen med Anette Ravnsdal, hvor vi vil dokumentere akupunkturens effekt på strålebivirkninger.

Vibeke har i 2014 overtaget Gammel Kongevej Akupunkturskole, som videreføres som Nordisk Akupunktur Uddannelse.

2 år ago / Kommentarer lukket til Vibeke Bergfors

No

Comments