+45 20 24 14 37 | mailto:vibeke@noakud.dk

THIS IS AMAZING AND AWESOME!

BLOG

Nigel Ching

Nigel Ching - www.ching.dk

BY IN

Nigel Ching er grundlægger af den akupunkturuddannelse vi har på skolen. Nigel startede denne uddannelse i 2006.

Nigel har været praktiserende akupunktør siden 1991, og undervist i akupunktur siden 2001.

Nigel er en meget eftertragtet underviser og foredragsholder i hele Europa, Nigel er kendt for en meget humoristisk undervisning på et samtidig højt fagligt niveau, det er en udsøgt fornøjelse at følge Nigels timer. Nigel er især god til, på en let forståelig måde, at forklare komplekse problemstillinger indenfor den Kinesiske Medicin. Nigel har en meget bred viden om litteraturen indenfor akupunktur, hvilket gør Nigel i stand til, på et meget højt fagligt niveau, at diskutere og undervise i  forskelligheder indenfor teorierne eller rettere måden teorierne tolkes på.

Nigel er på baggrund af ovenstående kompetencer, en af Danmarks største kapaciteter, og mest respekterede indenfor akupunkturen.

Nigel har skrevet de danske lærebøger: Akupunktur og sygdomsbehandling, Kunsten at diagnosticere med Kinesisk medicin samt Akupunkturens Grundprincipper. 2 af disse bøger er ved at blive oversat til Engelsk på forlaget Singing Dragon.

Nigel har en 3-årig uddannelse i Kinesisk urtemedicin fra det prestigefyldte Northern College of Acupuncture i England. Derudover videreuddanner Nigel sig løbende, i akupunktur og kinesisk urtemedicin, i udlandet, samt deltager løbende i kongresser, og meget ofte som foredragsholder.

Sidste nyt: Nigel har en kandidat grad i Kinesisk Medicin fra Middelsex Universitet

Nigel har det overordnede faglige ansvar på ” Nordisk Akupunkturuddannelse”

2 år ago / Kommentarer lukket til Nigel Ching

No

Comments