+45 20 24 14 37 | mailto:vibeke@noakud.dk

THIS IS AMAZING AND AWESOME!

BLOG

Mette Heinz

BY IN

Mette kombinerer alle tre grene (akupunktur, urter og tuina) af Kinesisk Medicin in privat praksis, med speciale i auto-immune ubalancer og frugtbarhed for mænd og kvinder.

Mette har en kandidatgrad i Kinesisk urtemedicin fra University of Westminster, og har desudenstuderet klassisk kinesisk medicin i 7 år under Professor Arnaud Versluys og Dr. Huang Huang.

Mette er ‘diplomat’ for The Institute of Classics in East Asian Medicine. Dvs. at hun har gennemgået undervisning i Dr Tian/Zeng linjen af pulsdiagnose med Dr Verslyus, plus mavediagnose, samt teori og anvendelse af Shang Han Lun og Jin Gui Yao Lue skolen for urtemedicin.

Mette har en bachelorgrad i akupunktur fra London College of Traditional Acupuncture, som er en del af University of Portsmouth.

Mette har Diplom i tuina massage fra Middelsex University og certifikat i. Mette har arbejdet i Zita West Fertility Clinic i London i 2.5 år, som del af et tværfagligt team af akupunktører, psykologer, sygeplejesker og jordmødre, hvor vi samarbejdede med de fleste store hospitaler og klinikker i at hjælpe både mænd og kvinder i at blive forældre, og at i at have en sund graviditet.

Mette har også arbejdet for det engelske sundhedsystem i Gateway klinikken, hvor vi specialiserede i behandling af hepatitis, HIV og kræftpatienter.

Mette har siden 2014 været medlem af bestyrelsen i Danske Akupunktører, og deltager regelmæssigt i videruddannelse i Danmark og udlandet.

2 år ago / Kommentarer lukket til Mette Heinz

No

Comments