+45 20 24 14 37 | mailto:vibeke@noakud.dk

THIS IS AMAZING AND AWESOME!

BLOG

Ken Lunn

Ken Lunn - -

BY IN

Ken Lunn stammer oprindeligt fra Nordengland, og begyndte sit professionelle liv som elektronikingeniør, hvor han arbejdede med udvikling af industrielle- og produktionskontrol-applikationer til fødevare- og kemiindustrien.

Hans stigende interesse i urtemedicin resulterede i en professionsforandring og i en alder af 30 år, blev han færdiguddannet Medicinsk Urteterapeut efter en firårig fuldtidsuddannelse på The School of Herbal Medicine. I forlængelse af dette har Ken gennemgået en post- graduate uddannelse i urtemedicin, og i 2002 blev han tildelt en Master of Science grad (MSc.) ved Wales Universitet.

Ken flyttede til Danmark i 1992, og etablerede en klinisk praksis i København. Samtidig begyndte han at undervise i Medicinsk Urteterapi og Sundhedsvidenskab, herunder anatomi og fysiologi, sygdomslære, undersøgelsesmetodik samt biokemi. Ken har undervist i England på bacheloruddannelsen i Urtemedicin og har været supervisor og censor for Mastersgrad-studerende ved Wales Universitet. I øvrigt er Ken faglig konsulent for ‘FUB urtemedisin studium’ i Norge.

I sin fritid trækker naturen og bjergene, hvor Ken bruger sin energi på bjergevandring, samt at studere og fotografere urter i naturen.

2 år ago / Kommentarer lukket til Ken Lunn

No

Comments