+45 20 24 14 37 | mailto:vibeke@noakud.dk

THIS IS AMAZING AND AWESOME!

CONTACT US

Udtalelser fra tidligere studerende

Maybritt Rydahl Herbst.

Jeg er uddannet akupunktør på Nordisk Akupunktur Uddannelse i 2016.
Jeg kan kort fortælle dig, at begiver du dig ind på denne rejse, bliver det for de aller fleste et livslangt fantastisk forløb, hvor den ene bog afløser den anden i en uendelighed, da man aldrig bliver mættet.
Jeg har efterfølgende deltaget i 2 kurser og tænkte, at det sikkert var langt over mit niveau – det var det ikke. Vi er godt rustet i det videre forløb som behandlere eftersom vi er elever af Nordisk Akupunktur Uddannelse. Jeg kan stærkt anbefale denne skole.

Lars Nielsen, kiropraktor

Min oplevelse af min uddannelse på Gl. kongevej (nu: Nordisk) akupunkturuddannelse hos Nigel Ching og Vibeke Bergfors. “Efter mange år som kiropraktor, og efter af have set nogle af ens patienter få mærkbare resultater med  akupunktur,  besluttede jeg at tage den  mest seriøse uddannelse jeg kunne finde. Altså en 2 ½ -årig deltidsstudie.  I mit fag bliver vi tilbudt mange korte- og weekendkurser i akupunktur; men da jeg gerne ville forstå baggrunds filosofi og metodik, ikke kun af akupunktur, men af hvad Traditionel Kinesisk Medicin er for en størrelse, havnede jeg på Gl. kongevej akupunkturskole ( Nordisk Akupunkturuddannelse), hvor Nigel og Vibeke forestod det meste af undervisningen.  Jeg troede, at jeg skulle lærer noget, men måtte først aflærer nogle af de mønstre, jeg havde fra vestlig medicin, og stor blev min glæde, da jeg langsomt så sammenhængene mellem vestlig og østlig tilgang til sundhed.  Idag prøver jeg at bevæge mig mellem og i de  to verdener;  og jeg kan kun sige, at der er flere patienter, der bliver hjulpet bedre og at min arbejdsglæde er  meget større.

Henriette Jensen, fysioterapeut.

Undervisernes faglige kompetencer

Igennem hele uddannelsen er man i trygge hænder hos Nigel og Vibeke, der med deres kompetente og engagerede undervisning formår, at forklare til tider komplicerede stof på en måde så det bliver forståligt og meningsfuldt. Undervisningen er på et højt fagligt niveau, med plads og overskud til at tingene bliver forklaret flere gange og på forskellige måder når der er behov for dette. De stiller krav til sig selv som undervisere og til de studerende for at få det bedste frem i en. De er dygtige til at kombinerer teori og praksis så der hele tiden er en god balance i tingene. Med Nigel og Vibeke får man to yderst kompetente, engagerede og omsorgsfulde undervisere.

 

Uddannelsens struktur

Uddannelsen er bygget logisk op med 6 moduler, der starter med det grundlæggende – bunden i lagkagen (fundamentet), der er nødvendig for, at kagen ikke falder sammen når man begynder at putte flere lag på. Der er en fin vekslen mellem teori, praksis og klinikker, hvilket hele tiden giver mulighed for, at afprøve teorien og teknikken i praksis. Det gør, at man i løbet af uddannelsen får rigtig mange forskellige mennesker og problemstillinger ”i hænderne”, hvilket er en klar styrke i uddannelsen.

Med undervisning ca. 1 weekend om måneden er det muligt, at passe sit arbejde ved siden af, hvilket gjorde det økonomisk muligt for mig, at tage uddannelsen.

 

Faglig og personlig udvikling

Selvom jeg ikke til dagligt arbejder fuldtid som akupunktør, så bruger jeg både min teoretiskes viden og min praktiske erfaring fra TCM i mit daglige fuldtidsarbejde som fysioterapeut i psykiatrien. TCM uddannelsen har givet mig en ekstra dimension til min fysioterapeutiske baggrund og bidraget til at højne mit faglige niveau i mit arbejde. Ved siden af mit fuldtidsarbejde har jeg også patienter/klienter i akupunktur behandling. På den måde har uddannelsen har givet mig mulighed for, at udvide mit arbejdsfelt og nå ud til mange flere mennesker. På sigt vil jeg gerne arbejde med en mere ligelig fordeling mellem akupunktur og fysioterapi da jeg oplever, at det er en yderst effektiv behandlings kombination.

For mig er det en rigtig god og meningsfuld kombination, at være fysioterapeut og akupunktør.

 

Personligt har jeg gennem uddannelsen taget tankegangen og teorien bag TCM til mig og bruger den i min personlige udvikling såvel som i min dagligdag generelt. TCM har givet mig nogle konkrete, enkelte redskaber til fx ændringer af kost/spise vaner og daglige rutiner, der har resulteret i store positive forandringer fysisk og mentalt.