+45 20 24 14 37 | mailto:vibeke@noakud.dk

THIS IS AMAZING AND AWESOME!

CONTACT US

Skolen

Akupunkturskolens fokus er at uddanne akupunktører på højt fagligt niveau. Skolen ejes af Akupunktør og Sygeplejerske Vibeke Bergfors, der er uddannet akupunktør i 2002, og har undervist i akupunktur siden 2005. Vibeke har en bred klinisk erfaring som sygeplejerske indenfor medicinske sygdomme og har taget videregående uddannelse i farmakologi, som giver et indgående kendskab til den vestlige medicinske behandling.

Den fagansvarlige, Nigel Ching, er Akupunktør, Urtemediciner og har en kandidat grad i Kinesisk medicin, samt er lærebogsforfatter. Nigel har siden 2001 arbejdet med udvikling af koncepter og metoder indenfor uddannelse af akupunktører ved at kombinere indsigt og erfaring fra den vestlige tilgang til sundhedssystemer og den østlige lægekunst. Nigel startede denne uddannelse i 2006

Nigel er en meget populær international underviser indenfor akupunktur, og en kæmpe kapacitet på området. Nigel har gennemarbejdet det meste af den litteratur der findes indenfor akupunkturen og har selv udgivet 3 lærebøger, som i nærmeste fremtid udkommer på engelsk.

Mange rejser langt for at høre Nigel, vi har, som den eneste skole, Nigel som underviser!

Derudover har vi et meget kompetent team af undervisere, der alle brænder for at uddanne dygtige akupunktører.

Der findes i Danmark 2 akupunktører, som har taget en kandidatgrad i kinesisk medicin på et europæisk universitet, det er Nigel Ching og Mette Heinz, det glæder os naturligvis meget, at have Nigel og Mette som undervisere.

Uddannelsesforløbet er meget praksis orienteret, så du kommer til at mestre såvel den håndværksmæssige del som den teoretiske del. Den teoretiske og praktiske del er i forholdet 4:3.

Studiet er også baseret på selv studie, og der afleveres opgaver. Den studerende skal skrive journaler og behandle klienter udenfor skoleregi under indirekte supervision.

Undervisningen foregår på dansk, en til to weekender om måneden (lørdag-søndag 9-16.30). Der afholdes patientklinikker enkelte søndage 9-15.

Derudover afholdes der enkelte temadage i samarbejde med andre skoler, hvor undervisningen kan være på engelsk.

Vores primære lærebøger er på dansk, skrevet af Nigel Ching.