+45 20 24 14 37 | mailto:vibeke@noakud.dk
 Akupunktur Undervisningsmatriale Nordisk Akupunktur Uddannelses Lokaler

THIS IS AMAZING AND AWESOME!

CONTACT US

Velkommen til
Nordisk Akupunktur Uddannelse

OBS! Nyt hold starter september 2017. Tilmeld dig inden 15. juni og få 1000 kr rabat.

Velkommen til Nordisk Akupunkturuddannelse, Skolen for akupunktur og kinesisk medicin.

Vi tilbyder en 3 årig intensiv uddannelse i klassisk akupunktur på højt fagligt niveau, hvor vi lægger stor vægt på at de studerende tillige udvikler praktiske færdigheder, og introduceres til de naturlige kompetencer der forventes af en veluddannet akupunktør, herunder etik, empati, kommunikation og hygiejne.

Uddannelsen er en af de mest omfattende i Danmark, med nogle af landets højest kvalificerede undervisere, såvel indenfor akupunktur samt undervisningserfaring.

Vi er stolte over, at have 2 undervisere som har taget en kandidatgrad i kinesisk medicin på et europæisk universitet, de eneste 2 akupunktører i Danmark, Nigel Ching og Mette Heinz.

Underviserne deltager i efteruddannelse og kongresser for at kunne bibringe de studerende den sidste nye viden indenfor faget.

Skolen er godkendt af PA ( Praktiserende Akupunktører) og DA ( Danske Akupunktører) og lever op til de Europæiske standarder. (ETCMA), hvilket giver den studerende ret til RAB- godkendelse. (Registreret Alternativ Behandler)

Uddannelsen foregår i weekender, ca 1 weekend om måneden. Det samlede timetal er for teoridelen 1386 timer, og for praktikdelen er det 1092 timer incl. selvstudie. Det vil sige et samlet timetal på 2478 timer.

Du er meget velkommen til at besøge os for en uforpligtende samtale, hvor du også kan høre nærmere om uddannelsen og se vores lokaler. Du kan aftale tid til et møde på tlf. 20241437/vibeke@noakud.dk

Vi glæder os til at møde dig i vores lokaler på sundhedsgangen i Bagsværd centrum, lige ved Bagsværd station, ca. 13 km fra Rådhuspladsen, og med gode parkerings og indkøbsmuligheder lige i nærheden. Trækker naturen og ønsker man lidt frisk luft, så er Bagsværd sø med park lige i nærheden.

Næste uddannelsesstart er September 2017